info@csur.nl 070 - 219 52 26

Multilingual Incasso Specialist

Uw klant betaalt uw factuur niet? C-Sur is dé incassospecialist voor mkb’ers die niet voldoende op de hoogte zijn van de incassoregelgeving omdat ze de Nederlandse taal onvoldoende beheersen. Of voor mkb’ers die te maken hebben met buitenlandse debiteuren welke niet betalen en wij het beste resultaat kunnen halen met incassospecialisten die de taal van de debiteur spreken. Dankzij onze meertalige medewerkers weet u precies wat uw rechten en plichten zijn. Zo bent u verzekerd van zowel slagvaardigheid als de juiste persoonlijke aandacht. Ook adviseren we over debiteurenbeheer, om onnodige risico’s te voorkomen. Vanuit Den Haag kunnen wij klanten in heel Nederland en daarbuiten bedienen.

> Direct uw vordering indienen
> Meer uitleg en tips

Incasso Tip 1

Uw klant betaalt uw factuur niet? Ook niet na een herinnering en een laatste aanmaning. Dan kunt u de factuur uit handen geven aan een incassobureau.

Incasso Tip 2

Noem een betalingsherinnering nooit ‘eerste herinnering’. Uw klant kan er dan vanuit gaan dat er ook nog een tweede komt, dus waarom haast maken.

Aanmaning van C-Sur ontvangen?

Via onze website kunt u uw vordering direct betalen. Bent u het niet eens met uw aanmaning of wilt u een betalingsregeling? Neem dan contact met ons op.

> Direct betalen